Costume de baie întregi sport

Costum de baie întregi sport Calvin Klein pentru femei, dintr-o singură piesă, roz

Nu vă puteți imagina viața fără înot? Ești un elemental de apă? Îți plac sporturile acvatice? Sunteți un fan al modei sportive? Preferați calitatea? Atunci acest costum de baie dintr-o singură piesă cu o croială sportivă este făcut pentru tine. În același timp, ele sunt dovada că și piesele sport pot fi sexy.

Preț la momentul revizuirii: 324 Lei

Costum de baie Karl Lagerfeld cu imprimeu alb

Ești în căutarea unui nou costum de baie dintr-o bucată? Doriți un model de calitate? Preferați simplitatea combinată cu originalitatea? Atunci acest costum de baie este alegerea evidentă pentru tine. Elegant și sexy în același timp.

Preț la momentul revizuirii: 243 Lei

Costum de baie cu o croială destul de sportivă, cu un logo distinctiv pe lateral

Costumele de baie dintr-o singură piesă nu pot lipsi din garderoba niciunei femei. O afacere eficientă nu numai pentru vară. Avantajul este că le puteți folosi practic pe tot parcursul anului, fie că vă bucurați de înot într-o piscină publică, fie că vă relaxați într-un centru spa sau într-un sejur de wellness.

Preț la momentul revizuirii: 182 Lei

Costume de baie sport pentru fete cu design multicolor

Costumul de baie întregi pentru fete Lotto LAVI este conceput special pentru piscină. Datorită rezistenței lor la apa clorurată, durabilitatea lor este sporită. Tăietura ergonomică a spatelui este concepută pentru a ușura umerii și omoplații.

Preț la momentul revizuirii: 74,99 Lei

Costume de baie întregi în nuanță roz din material plăcut

Minimalist costum de baie dintr-o singură piesă Bayside într-o nuanță frumoasă de roz. Croiala clasică modelează frumos silueta, picioarele cu croială înaltă lungesc vizual picioarele. Curelele pot fi desfăcute la spate, încrucișate sau vă puteți răsfăța cu un spate bronzat.

Preț la momentul revizuirii: 139 Lei

Costume de baie întregi cu croială modernă, de culoare burgundă

Modelul de costum de baie dintr-o singură piesă model 143631 Marko în culoarea burgundy, cu o croială aerodinamică, este potrivit pentru doamnele de toate vârstele și tipurile de corp. Se potrivește. Îți flatează silueta. Confortabil. Fabricat din material de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 330 Lei

Speedo costum de baie sportiv dintr-o singură piesă cu un aspect interesant

Somnul de baie pentru femei Speedo PLACEMENT MEDALIST este fabricat din material foarte rezistent, care vă permite să îl folosiți pentru antrenamentul de zi cu zi. Designul dovedit al tăieturii medii vă face să vă simțiți foarte confortabil. În plus, o grafică foarte interesantă de pe față îți atrage atenția.

Preț la momentul revizuirii: 219 Lei

Costume de baie sport Speedo rezistente la clor

Îți place să înoți? Practicați acest sport în mod competitiv sau recreativ? Atunci costumele de baie sport sunt indispensabile pentru tine, care îți vor spori confortul pentru a te bucura de acest sport, care nu încarcă articulațiile și este potrivit pentru toată lumea.

Preț la momentul revizuirii: 189 Lei

Costum de baie în stil nautic, realizat din costume de baie de înaltă calitate

Cum să te bucuri nu doar de vară în cea mai bună ținută, ci și oricând și oriunde la malul apei sau chiar acasă, în grădină, la piscină? Dacă îți plac lucrurile moderne, atemporale, de calitate, care oferă ceva în plus, atunci vei fi încântată și garderoba ta va fi însuflețită de acest model de costum de baie dintr-o singură piesă.

Preț la momentul revizuirii: 287 Lei

Costum de baie dintr-o singură piesă cu croială sportivă în alb

Vara include în mod inerent costume de baie și albe. Semnul pur al sezonului de vară și al modei de plajă. În modelul alb, pielea ta bronzată va ieși în evidență, de asemenea, te va face să strălucești, adăugând un aspect proaspăt și tineresc. Dacă vă doriți un clasic atemporal care nu îmbătrânește, atunci iată un model frumos de costum de baie dintr-o singură piesă, în alb.

Preț la momentul revizuirii: 173 Lei

Costume de baie moderne confortabile nu numai pentru începători

Model de baie confortabil pentru începătorii care caută un costum de baie confortabil. Costumul de baie accentuează bustul, croiala sa acoperitoare și designul H-back oferă o fermitate excelentă.

Preț la momentul revizuirii: 40 Lei

Costum de baie sport dintr-o singură bucată, rezistent la clor Adidas

Îți place moda sportivă, fără a include costumele de baie? Sunteți un înotător pasionat? Nu vă puteți imagina viața fără distracții și activități în apă, practic pe tot parcursul anului? Îți place să mergi la spa? Sunteți un vizitator frecvent al unui parc acvatic? Îți petreci verile mai mult pe malul apei? Atunci, acest model este făcut doar pentru tine.

Preț la momentul revizuirii: 152 Lei

Costum de baie roșu dintr-o bucată cu legături pe umeri

Ești hotărâtă să îți iei un costum de baie dintr-o bucată, dar te lupți cu alegerea culorii? Nu vrei clasicul alb sau negru? Pariul pentru succes, încredere, încredere în sine este clar în alegerea culorii roșii. Și aici se oferă un model magnific de costume de baie dintr-o singură piesă, care nu poate lipsi din garderoba ta.

Preț la momentul revizuirii: 49,48 Lei

Costume de baie Adidas pentru femei într-o combinație interesantă de modele

Vă interesează calitatea? Îți alegi hainele în funcție de material? Nu sunteți indiferenți față de mediu? Îți dorești un model original de costum de baie, care să fie confortabil și atemporal? Atunci, obțineți cu siguranță acest costum de baie unic Adidas pentru costumul de baie.

Preț la momentul revizuirii: 229,90 Lei

Costume de baie pentru femei Nike cu design bicolor

Costume de baie întregi pentru femei Nike RIFT RACERBACK are un stil sportiv, un design bicolor și un logo mare al mărcii în față. Aceștia oferă o susținere medie a bustului și permit o libertate totală de mișcare datorită croielii sportive. Materialul folosit este rezistent la clor și este complet căptușit pentru un confort maxim.

Preț la momentul revizuirii: 141 Lei

Costum de baie dintr-o bucată Camaieu cu bretele detașabile

Vrei să strălucești oriunde lângă apă în ținuta perfectă de costum de baie? Îți plac clasicii combinați cu originalitatea? Preferați calitatea? Preferi piesele variabile în garderoba ta, inclusiv costumele de baie? Atunci toate cele de mai sus sunt pe deplin îndeplinite de acest frumos costum de baie de la un renumit brand francez.

Preț la momentul revizuirii: 47 Lei

Costume de baie sport pentru femei negre Adidas care accentuează figura

Costumul de baie sport negru pentru femei Adidas este fabricat din material de înaltă calitate și durabil. Costumul de baie sport oferă un confort maxim și nu limitează mișcarea în apă sau pe uscat.

Preț la momentul revizuirii: 175 Lei

Costum de baie dintr-o singură bucată cu model și curea dublă de ajustare

Vestimentație pentru surferi avansați care fac surf în valuri de până la 1 m. Costumul de baie cu un decolteu rotund decent și ajustări duble la spate (partea superioară a spatelui și în funcție de circumferința pieptului) stă foarte bine pe corp în valuri. Ideală pentru surferii avansați de paddle surf.

Preț la momentul revizuirii: 120 Lei

Costume de baie Speedo de calitate sportivă în negru și roz

Costumul de baie sport pentru femei Speedo PLACEMENT MUSCLEBACK este potrivit pentru antrenamentul de zi cu zi. Materialul premium cu uscare rapidă se caracterizează prin rezistență și durabilitate extremă, rezistând la înotul frecvent nu numai în piscină, ci și în mare. Datorită croielii dovedite, vă veți simți foarte confortabil.

Preț la momentul revizuirii: 202 Lei

Costum de baie negru de lux dintr-o singură bucată pentru femei fără sârmă

Preferați calitatea în locul cantității? Preferați piesele valoroase care durează? Îți place clasicul combinat cu unicitatea? Nimic nu se compară cu negrul clasic? Atunci nu poate lipsi din garderoba ta acest costum de baie dintr-o singură piesă.

Preț la momentul revizuirii: 187 Lei

Costum de baie roz Calvin Klein dintr-o singură piesă, cu croială sportivă

Îți place moda sportivă, inclusiv costumele de baie? Ești o persoană de apă și în apă ești ca un pește? Îți place să înoți și să te bucuri de activități acvatice nu doar în sezonul estival, ci și în timpul anului? Nu vă puteți imagina viața fără a vizita un parc acvatic, spa? Atunci nu puteți rata acest frumos costum de baie dintr-o singură piesă.

Preț la momentul revizuirii: 327 Lei

Costum de baie confortabil dintr-o singură piesă cu efect de slăbire

Negru închis, minunat pe pielea bronzată, acesta este un costum de baie Solaro dintr-o singură piesă, care poate subția figura. Colecția Solaro în negru monocrom. Fără arcuri. Curele largi reglabile. Dungile laterale negre de slăbire. Căptușită în față cu tul. Vă recomandăm clătirea în apă curată după fiecare utilizare. Acest costum de baie este rezistent la apa de mare și la clor, ceea ce îl face potrivit pentru plajă și piscină.

Preț la momentul revizuirii: 204 Lei

Costum de baie cu nervuri, inele metalice și bretele mai lungi

Sunteți o persoană conservatoare fidelă negrului clasic? Și asta include și costumele de baie? Sunteți în căutarea unui model interesant de costume de baie nu doar pentru sezonul de vară? Îți plac modelele simple, dar interesante? Vrei un model impresionant și nu atât de plictisitor în care să te bucuri de șederea ta în apă și pe uscat?

Preț la momentul revizuirii: 55 Lei

Costum de baie sport pentru femei, dintr-o singură piesă, cu model colorat

Model de baie original Naranja dintr-o singură piesă cu mâneci lungi, cu un design colorat. Spate adânc tăiat, decorat cu o cravată cu cordon. Potrivit pentru sporturi de apă.

Preț la momentul revizuirii: 379 Lei

1 2

Costumele de baie întregi, în variantă sportivă, ne vin în minte aproape de fiecare dată când este menționat termenul de costum de baie. Când vine vorba de înot sportiv, nu vă puteți imagina un alt tip de costum de baie, deoarece costumele de baie dintr-o singură piesă aduc un confort maxim. Cu toate acestea, zilele costumelor de baie simple și oarecum plictisitoare dintr-o singură bucată au trecut de mult. Femeile pot fi senzuale și sexy și în timpul înotului sportiv. Tăieturile sport sunt foarte sofisticate, în plus, costumele de baie sunt înviorate de modele subtile sau combinații de culori. Bineînțeles, în primul rând, costumele de baie sport trebuie să asigure un confort maxim și un sprijin perfect pentru sâni.

Cu toate acestea, fiecare femeie își dorește să fie sexy și în sport. Costumul de baie sport aduce multe avantaje, deoarece garantează o calitate înaltă și un material durabil, care este potrivit pentru sarcini mari. Costumele de baie sport dintr-o singură piesă cu bretele încrucișate la spate sunt foarte populare. În plus, îți vor accentua perfect silueta atletică. Dacă aveți câteva kilograme în plus, nu disperați. Trebuie doar să alegeți o tunsoare potrivită și culori mai închise și rezultatul va fi perfect.