Costume de baie întregi roz

Costum de baie întregi sport Calvin Klein pentru femei, dintr-o singură piesă, roz

Nu vă puteți imagina viața fără înot? Ești un elemental de apă? Îți plac sporturile acvatice? Sunteți un fan al modei sportive? Preferați calitatea? Atunci acest costum de baie dintr-o singură piesă cu o croială sportivă este făcut pentru tine. În același timp, ele sunt dovada că și piesele sport pot fi sexy.

Preț la momentul revizuirii: 324 Lei

Costum de baie la modă Marko cu o singură piesă cu efect de slăbire

Veste de baie într-un design elegant și la modă pentru femeile dolofane. Proiectat profesional, cusut din țesătură italiană de înaltă calitate, elastic. “Real Photo” afișează imaginea în culori puternice, cu detalii de înaltă calitate și face ca costumul de baie să arate foarte special. Cupe întărite în interior care ridică sânii și îi mențin la locul potrivit.

Preț la momentul revizuirii: 178 Lei

Costume de baie sport pentru fete cu design multicolor

Costumul de baie întregi pentru fete Lotto LAVI este conceput special pentru piscină. Datorită rezistenței lor la apa clorurată, durabilitatea lor este sporită. Tăietura ergonomică a spatelui este concepută pentru a ușura umerii și omoplații.

Preț la momentul revizuirii: 74,99 Lei

Costume de baie întregi în nuanță roz din material plăcut

Minimalist costum de baie dintr-o singură piesă Bayside într-o nuanță frumoasă de roz. Croiala clasică modelează frumos silueta, picioarele cu croială înaltă lungesc vizual picioarele. Curelele pot fi desfăcute la spate, încrucișate sau vă puteți răsfăța cu un spate bronzat.

Preț la momentul revizuirii: 139 Lei

Costume de baie sport Speedo rezistente la clor

Îți place să înoți? Practicați acest sport în mod competitiv sau recreativ? Atunci costumele de baie sport sunt indispensabile pentru tine, care îți vor spori confortul pentru a te bucura de acest sport, care nu încarcă articulațiile și este potrivit pentru toată lumea.

Preț la momentul revizuirii: 189 Lei

Costume de baie pentru femei Nike cu design bicolor

Costume de baie întregi pentru femei Nike RIFT RACERBACK are un stil sportiv, un design bicolor și un logo mare al mărcii în față. Aceștia oferă o susținere medie a bustului și permit o libertate totală de mișcare datorită croielii sportive. Materialul folosit este rezistent la clor și este complet căptușit pentru un confort maxim.

Preț la momentul revizuirii: 141 Lei

Sexy costume de baie întregi pentru femei, în roz intens

Cercetați singuri de baie dintr-o bucată? Îți plac culorile bogate? Doriți un model atractiv fără a renunța la confort? Atunci pariază pe această piesă șic.

Preț la momentul revizuirii: 40 Lei

Monokini roz dintr-o singură bucată cu pernuțe push-up

Ce ai zice de un costum de baie dintr-o singură piesă cu efect dublu push-up? Evelyn este un monokini elegant. O singură piesă care nu limitează. Partea de jos se leagă la șolduri, iar partea de sus este bine întărită. Are o căptușeală push-up foarte mare (nu poate fi îndepărtată).

Preț la momentul revizuirii: 205 Lei

Costume de baie Speedo de calitate sportivă în negru și roz

Costumul de baie sport pentru femei Speedo PLACEMENT MUSCLEBACK este potrivit pentru antrenamentul de zi cu zi. Materialul premium cu uscare rapidă se caracterizează prin rezistență și durabilitate extremă, rezistând la înotul frecvent nu numai în piscină, ci și în mare. Datorită croielii dovedite, vă veți simți foarte confortabil.

Preț la momentul revizuirii: 202 Lei

Costum de baie roz Calvin Klein dintr-o singură piesă, cu croială sportivă

Îți place moda sportivă, inclusiv costumele de baie? Ești o persoană de apă și în apă ești ca un pește? Îți place să înoți și să te bucuri de activități acvatice nu doar în sezonul estival, ci și în timpul anului? Nu vă puteți imagina viața fără a vizita un parc acvatic, spa? Atunci nu puteți rata acest frumos costum de baie dintr-o singură piesă.

Preț la momentul revizuirii: 327 Lei

Monokini sexy pentru femei, cu un model floral atemporal

Monokini Ditsy pentru femei, cu un design colorat, impresionează prin decupajele rafinate. Cupele neacoperite, fără arcuri, au umplutură detașabilă în interior. Picioarele cu croială înaltă vă vor prelungi vizual picioarele.

Preț la momentul revizuirii: 140 Lei