Costume de baie întregi roșii

Costum de baie la modă cu decolteu adânc decorat cu volane

Nu ai găsit încă costumul de baie potrivit pentru tine? Dacă preferați opțiunea dintr-o singură piesă, acest model vă va atrage. Este, de asemenea, o piesă potrivită pentru acele doamne cărora le plac modelele confortabile care diferă și prin design. În acest costum de baie cu siguranță nu te vei amesteca în mulțime

Preț la momentul revizuirii: 125 Lei

Costum de baie întregi cu fustă în culoarea burgundy la modă

Costum de baie întregi Posada cu fustă de la Isabella este pe cât de practic, pe atât de frumos! O croială de fustă care spune adio complexelor. Decolteu pătrat cu dungă contrastantă. Partea din față este căptușită cu tul care strânge. Chiloți integrați. Căptușeală din spumă flexibilă. Elastic sub bust. Spatele drept. Curele reglabile la spate. Vă recomandăm clătirea în apă curată după fiecare utilizare. Acest costum de baie este rezistent la clor și, prin urmare, este potrivit pentru piscină. Se poate spăla la mașină.

Preț la momentul revizuirii: 241 Lei

Costume de baie întregi tanga sexy dintr-o singură piesă, de culoare roșie impresionantă

Cum să strălucești oriunde lângă apă? Cum să vă bucurați din plin de prezența în apă? Ce model este garantat să uimească? Iată un costum de baie dintr-o singură piesă cu o croială unică pentru doamnele încrezătoare. O piesă care nu numai că vă sporește atractivitatea. Costumul de baie se remarcă prin calitatea sa. O piesă șic atemporală.

Preț la momentul revizuirii: 162 Lei

Costume de baie întregi cu croială modernă, de culoare burgundă

Modelul de costum de baie dintr-o singură piesă model 143631 Marko în culoarea burgundy, cu o croială aerodinamică, este potrivit pentru doamnele de toate vârstele și tipurile de corp. Se potrivește. Îți flatează silueta. Confortabil. Fabricat din material de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 330 Lei

Costum de baie roșu dintr-o bucată cu legături pe umeri

Ești hotărâtă să îți iei un costum de baie dintr-o bucată, dar te lupți cu alegerea culorii? Nu vrei clasicul alb sau negru? Pariul pentru succes, încredere, încredere în sine este clar în alegerea culorii roșii. Și aici se oferă un model magnific de costume de baie dintr-o singură piesă, care nu poate lipsi din garderoba ta.

Preț la momentul revizuirii: 49,48 Lei

Costum de baie dintr-o singură bucată cu model și curea dublă de ajustare

Vestimentație pentru surferi avansați care fac surf în valuri de până la 1 m. Costumul de baie cu un decolteu rotund decent și ajustări duble la spate (partea superioară a spatelui și în funcție de circumferința pieptului) stă foarte bine pe corp în valuri. Ideală pentru surferii avansați de paddle surf.

Preț la momentul revizuirii: 120 Lei

Costume de baie întregi confortabil la modă, cu un design impresionant

Modelul costum de baie confortabil dintr-o singură piesă, cu un design impresionant, atrage privirea de la prima vedere. Acest costum de baie elegant cu gât întreg are cupe întărite pentru susținerea bustului. Costumul de baie este fabricat din materiale confortabile și de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 125 Lei

Costum de baie cu decupaj și centură, roșu, neforțat, cu decupaj și centură

Costumul de baie KEISSI de culoare roșie neforțată captivează prin croiala sa rafinată. Costumul de baie are o tăietură sexy în față. Fabricat din țesătură de înaltă calitate, durabilă și confortabilă.

Preț la momentul revizuirii: 323 Lei

Costum de baie sexy dintr-o singură piesă pentru femei cu decolteu scăzut

Monokiniul Relleciga Paris Morning cu decolteu joasă, cu o croială sexy, va întoarce capetele și la fel și tu. Costumul de baie sexy dintr-o singură piesă, într-o combinație de culori de alb, albastru și roșu, este fabricat din material de înaltă calitate, durabil și cu uscare rapidă.

Preț la momentul revizuirii: 83 Lei

Costum de baie dintr-o singură piesă de culoare roșie cu bretele detașabile

Singurul de baie Palmer dintr-o singură piesă te va transforma într-o divă a plajei. Combinația spectaculoasă de dungi îndrăznețe roșii și marine este extrem de măgulitoare pentru curbele unei femei. Cupele ușor căptușite cu sârmă asigură un decolteu frumos sculptat. Curelele pot fi detașate.

Preț la momentul revizuirii: 263 Lei