Costume de baie întregi legând după gât

Costum de baie modern dintr-o singură piesă cu efect de sclipici Astratex

Vrei să strălucești într-un model unic de costum de baie? Îți plac piesele confortabile și atemporale? Preferați calitatea? Atunci acest costum de baie este făcut pentru tine.

Preț la momentul revizuirii: 153 Lei

Costum de baie dintr-o bucată Camaieu cu bretele detașabile

Vrei să strălucești oriunde lângă apă în ținuta perfectă de costum de baie? Îți plac clasicii combinați cu originalitatea? Preferați calitatea? Preferi piesele variabile în garderoba ta, inclusiv costumele de baie? Atunci toate cele de mai sus sunt pe deplin îndeplinite de acest frumos costum de baie de la un renumit brand francez.

Preț la momentul revizuirii: 47 Lei

Costum de baie o singură piesă cu flori pentru femei Trendyol într-o tăietură rafinată

Somnul de baie pentru femei Trendyol, cu o croială sofisticată, atrage privirile de la prima vedere și la fel și tu în el. Costumul de baie are un model floral atemporal și cravate la spate și la gât.

Preț la momentul revizuirii: 95 Lei

Costum de baie monokini cu model floral și detaliu cu dantelă

Îți dorești un costum de baie dintr-o bucată care să atragă privirile și pe tine în el? Îți plac piesele de calitate și atemporale? Doriți să uimiți oriunde pe malul apei sau pe plajă într-un model unic de costum de baie? Atunci credeți că acestea sunt alegerea perfectă. Este un model magnific de senzualitate.

Preț la momentul revizuirii: 143 Lei

Costum de baie sexy dintr-o singură piesă pentru femei cu decolteu scăzut

Monokiniul Relleciga Paris Morning cu decolteu joasă, cu o croială sexy, va întoarce capetele și la fel și tu. Costumul de baie sexy dintr-o singură piesă, într-o combinație de culori de alb, albastru și roșu, este fabricat din material de înaltă calitate, durabil și cu uscare rapidă.

Preț la momentul revizuirii: 83 Lei

Costumele de baie dintr-o singură piesă sunt simple, atemporale și potrivite pentru orice siluetă. Costumele de baie dintr-o singură piesă cu o cravată sofisticată la gât arată foarte bine. Cravata de gât vă accentuează frumos gâtul și vă subliniază grația și feminitatea. Costumele de baie dintr-o singură piesă cu cravată la gât sunt populare pentru că vă oferă un bronz mai bun la spate și sunt, de asemenea, foarte sexy. Această croială va oferi un sprijin maxim sânilor și, de asemenea, va face ca bustul să fie vizual mai mare. Este un model care va accentua decolteul. Nu este un costum de baie clasic și un pic plictisitor în întregime, care nu impresionează sau surprinde cu nimic. Puteți alege dintr-o gamă largă de combinații de culori, de la culori solide la modele florale vesele și la culorile pastelate, mereu populare și la modă.

Costumele de baie dintr-o singură bucată cu cravată la gât combină avantajele costumelor de baie din două și dintr-o singură bucată. Acestea expun frumos spatele, pun în valoare vizual decolteul și adaugă sex-appeal. Pe de altă parte, acestea ascund cu eleganță defectele, în special burțile lăsate, cicatricile sau vergeturile. Acestea sunt apreciate de femei de toate formele și dimensiunile, indiferent de vârstă.