Costume de baie întregi legând după gât

Costume de baie întregi întărit cu model și tiv cu volane

Somnul de baie armat cu model Off The Shoulder, albastru și alb, cu un volan impresionant în partea de sus, este un model atractiv. Costumul de baie dintr-o singură piesă este conceput cu o cravată la spate. Este fabricat din material de înaltă calitate și durabil.

Preț la momentul revizuirii: 227 Lei

Costume de baie pentru femei cu croială aerodinamică pentru forme mai pline

Costume de baie întregi Ava SKJ 39 este fabricat din microfibră. Are un element de dantelă în partea de sus și cupe ușor întărite cu arici. În decolteu există o inserție realizată din plasă translucidă. Curele reglabile. Fixare cu clips la spate.

Preț la momentul revizuirii: 277 Lei

Tanga monokini cu lanț auriu și model animalier atemporal

Ai ales un costume de baie întregi? Căutați un model potrivit care să vă atragă atenția de la prima vedere? Îți plac piesele atractive în garderoba ta? Îți dorești un costum de baie senzual care să nu scape nimănui din vedere? Fii vedeta oricărei plaje făcându-ți rost de acest model.

Preț la momentul revizuirii: 239 Lei

Costum de baie sexy pentru femei din dantelă cu bretele detașabile

Costumul de baie sexy pentru femei din dantelă cu bretele detașabile captivează la prima vedere. Costumul de baie unic, cu un design impresionant de dantelă, este confortabil de purtat și de mișcat în apă.

Preț la momentul revizuirii: 56 Lei

Costum de baie Karl Lagerfeld cu imprimeu alb

Ești în căutarea unui nou costum de baie dintr-o bucată? Doriți un model de calitate? Preferați simplitatea combinată cu originalitatea? Atunci acest costum de baie este alegerea evidentă pentru tine. Elegant și sexy în același timp.

Preț la momentul revizuirii: 243 Lei

Costum de baie în stil nautic, realizat din costume de baie de înaltă calitate

Cum să te bucuri nu doar de vară în cea mai bună ținută, ci și oricând și oriunde la malul apei sau chiar acasă, în grădină, la piscină? Dacă îți plac lucrurile moderne, atemporale, de calitate, care oferă ceva în plus, atunci vei fi încântată și garderoba ta va fi însuflețită de acest model de costum de baie dintr-o singură piesă.

Preț la momentul revizuirii: 287 Lei

Costum de baie dintr-o singură piesă de culoare verzuie, cu decupaj în față

Costumul de baie cu decupaj frontal atrage privirea la prima vedere. Acest costum de baie modern și atemporal dintr-o singură piesă este realizat din material confortabil și de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 44 Lei

Costum de baie modern dintr-o singură piesă cu efect de sclipici Astratex

Vrei să strălucești într-un model unic de costum de baie? Îți plac piesele confortabile și atemporale? Preferați calitatea? Atunci acest costum de baie este făcut pentru tine.

Preț la momentul revizuirii: 153 Lei

Costum de baie dintr-o bucată Camaieu cu bretele detașabile

Vrei să strălucești oriunde lângă apă în ținuta perfectă de costum de baie? Îți plac clasicii combinați cu originalitatea? Preferați calitatea? Preferi piesele variabile în garderoba ta, inclusiv costumele de baie? Atunci toate cele de mai sus sunt pe deplin îndeplinite de acest frumos costum de baie de la un renumit brand francez.

Preț la momentul revizuirii: 47 Lei

Costum de baie o singură piesă cu flori pentru femei Trendyol într-o tăietură rafinată

Somnul de baie pentru femei Trendyol, cu o croială sofisticată, atrage privirile de la prima vedere și la fel și tu în el. Costumul de baie are un model floral atemporal și cravate la spate și la gât.

Preț la momentul revizuirii: 95 Lei

Relleciga monokini negru cu șireturi, cu o croială sexy și rafinată

Monokini negru cu dantelă de laelleciga va hipnotiza și la fel și tu în el. Costumul de baie sexy monocrom se remarcă atât prin croială, cât și prin calitatea materialului.

Preț la momentul revizuirii: 241 Lei

Costum de baie monokini cu model floral și detaliu cu dantelă

Îți dorești un costum de baie dintr-o bucată care să atragă privirile și pe tine în el? Îți plac piesele de calitate și atemporale? Doriți să uimiți oriunde pe malul apei sau pe plajă într-un model unic de costum de baie? Atunci credeți că acestea sunt alegerea perfectă. Este un model magnific de senzualitate.

Preț la momentul revizuirii: 143 Lei

Costum de baie sexy dintr-o singură piesă pentru femei cu decolteu scăzut

Monokiniul Relleciga Paris Morning cu decolteu joasă, cu o croială sexy, va întoarce capetele și la fel și tu. Costumul de baie sexy dintr-o singură piesă, într-o combinație de culori de alb, albastru și roșu, este fabricat din material de înaltă calitate, durabil și cu uscare rapidă.

Preț la momentul revizuirii: 83 Lei

Costumele de baie dintr-o singură piesă sunt simple, atemporale și potrivite pentru orice siluetă. Costumele de baie dintr-o singură piesă cu o cravată sofisticată la gât arată foarte bine. Cravata de gât vă accentuează frumos gâtul și vă subliniază grația și feminitatea. Costumele de baie dintr-o singură piesă cu cravată la gât sunt populare pentru că vă oferă un bronz mai bun la spate și sunt, de asemenea, foarte sexy. Această croială va oferi un sprijin maxim sânilor și, de asemenea, va face ca bustul să fie vizual mai mare. Este un model care va accentua decolteul. Nu este un costum de baie clasic și un pic plictisitor în întregime, care nu impresionează sau surprinde cu nimic. Puteți alege dintr-o gamă largă de combinații de culori, de la culori solide la modele florale vesele și la culorile pastelate, mereu populare și la modă.

Costumele de baie dintr-o singură bucată cu cravată la gât combină avantajele costumelor de baie din două și dintr-o singură bucată. Acestea expun frumos spatele, pun în valoare vizual decolteul și adaugă sex-appeal. Pe de altă parte, acestea ascund cu eleganță defectele, în special burțile lăsate, cicatricile sau vergeturile. Acestea sunt apreciate de femei de toate formele și dimensiunile, indiferent de vârstă.