Costume de baie întregi cu balene

Costume de baie moderne cu o încrucișare eficientă în față

Ești în căutarea unui nou costum de baie? Că nu ai găsit încă persoana potrivită pentru tine care să devină pur și simplu dragoste la prima vedere? Dacă vă plac modelele confortabile, care ies în evidență cu un design clasic, dar unic, atunci această piesă vă va atrage.

Preț la momentul revizuirii: 137 Lei

Costum de baie de slăbire modern și practic cu model floral

Costumul de baie de slăbire Level 1 cu un model modern și atemporal va fi apreciat atât pentru ținuta confortabilă, cât și pentru efect. Costumul de baie cu efect de slăbire este conceput cu o închidere cu închizătoare metalică la spate. Curelele sunt elastice și reglabile la spate.

Preț la momentul revizuirii: 162 Lei

Costume de baie pentru femei cu design bicolor, cu o croială unică

Singurul de baie pentru femei Trendyol One-piece Swimsuit pentru femei captivează de la prima vedere prin combinația de culori și croială. Costumul de baie dintr-o singură piesă în două tonuri este confecționat din material de înaltă calitate, într-un design confortabil, dar unic. Are o închidere frontală cu fermoar.

Preț la momentul revizuirii: 127 Lei

Costum de baie dintr-o singură piesă cu dungi și curea eficientă în față

Costumul de baie dintr-o singură piesă Anastasia în negru cu dungi aurii, cu un design luxos, va încânta la prima vedere. Sutienul are cupe cu arcuri și căptușeală. Puteți ajusta lungimea curelei după cum doriți sau o puteți îndepărta complet. Sutienul se încheie la spate. Există o încrețitură fină în partea din față, care poate ascunde perfect micile defecte din zona burții.

Preț la momentul revizuirii: 259 Lei

Costum de baie de lux cu mâneci lungi cu model modern

Ești un elemental de apă? Îți plac sporturile acvatice? Nu vă puteți imagina viața fără înot pe tot parcursul anului? Vă plac vacanțele active în apă și pe uscat? Atunci doriți să obțineți acest costum de baie grozav. Sunt făcute pentru distracția ta în apă și încă vor uimi.

Preț la momentul revizuirii: 150 Lei

Costume de baie întregi confortabil cu efect de slăbire

Costumul de baie dintr-o singură piesă cu un model colorat accentuează subtil pielea bronzată. Cu inserții monocrome pentru un efect de slăbire, acest costum de baie este întotdeauna o alegere excelentă. Cu arcuri. Cupe din 2 piese cu căptușeală din tul. Curele reglabile la spate. Inserții laterale contrastante pentru un efect de slăbire. Căptușeală frontală cu cordon pentru o siluetă mai subțire.

Preț la momentul revizuirii: 209 Lei

Monokini roz dintr-o singură bucată cu pernuțe push-up

Ce ai zice de un costum de baie dintr-o singură piesă cu efect dublu push-up? Evelyn este un monokini elegant. O singură piesă care nu limitează. Partea de jos se leagă la șolduri, iar partea de sus este bine întărită. Are o căptușeală push-up foarte mare (nu poate fi îndepărtată).

Preț la momentul revizuirii: 205 Lei

Costum de baie modern, cu un model floral distinctiv în față

Când este un moment bun pentru a cumpăra un costum de baie? Chiar acum. Dar ce tip veți folosi pe tot parcursul anului? Cu siguranță acesta. Îți va înveseli mai mult decât ținuta de plajă. Un costum de baie frumos, de înaltă calitate, care vă va face cele mai bune servicii. Sunt potrivite nu numai pentru sezonul de vară.

Preț la momentul revizuirii: 136 Lei

Costum de baie dintr-o singură piesă, negru, cu o croială rafinată

Costum de baie dintr-o singură piesă cu cupe întărite. Acestea au o umplutură subtilă care ajută la ridicarea ușoară a sânilor și la o mai bună modelare a acestora. Partea de sus a fost concepută pentru a face bustul din mijloc puțin mai mare. Cupele căptușite au, de asemenea, arcuri. Căptușeala moale, din spumă, din partea inferioară a cupei ajută la sculptarea sânilor.

Preț la momentul revizuirii: 162 Lei

Costum de baie dintr-o singură piesă de culoare roșie cu bretele detașabile

Singurul de baie Palmer dintr-o singură piesă te va transforma într-o divă a plajei. Combinația spectaculoasă de dungi îndrăznețe roșii și marine este extrem de măgulitoare pentru curbele unei femei. Cupele ușor căptușite cu sârmă asigură un decolteu frumos sculptat. Curelele pot fi detașate.

Preț la momentul revizuirii: 263 Lei

Costumele de baie dintr-o singură piesă cu arcuri sunt o soluție originală pentru toate femeile care nu sunt mulțumite de silueta lor. Puține dintre noi se pot lăuda cu curbe perfecte. Deci, majoritatea femeilor se confruntă cu decizia de a alege ce costum de baie să aleagă? Opțiunea ideală este un costum de baie dintr-o singură piesă cu arcuri. Această croială poate acoperi o burtă lăsată și ascunde defectele minore. Pe de altă parte, cupele cu arcuri întăresc sânii și creează o susținere perfectă.

Dar aveți grijă. Costumele de baie dintr-o bucată cu arcuri nu sunt doar pentru femeile care au formele plinuțe. De fapt, armătura tinde să facă sânii să pară mai mari, iar un costum de baie elegant dintr-o singură piesă cu cravată la gât va dezvălui, de asemenea, în mod minunat o siluetă perfect conturată. Costumele de baie dintr-o singură piesă cu arcuri pot fi alese în multe modele diferite, populare fiind modelele fără bretele, cu bretele sau clasice. În special, alegeți unul în care vă simțiți confortabil și plăcut.