Costume de baie întregi Astratex

Costume de baie întregi pentru femei plinute cu șireturi eficiente la spate

Nu doar în vacanță, ci pur și simplu pe timp de vară este nevoie de costumul de baie potrivit. Dacă vă plac culorile, moda atemporală și confortul, acest costum de baie este pentru dvs. De asemenea, sunt potrivite pentru a vă bucura de înot în timpul anului, atunci când vizitați piscina publică. Costume de baie întregi Lakeside vă va atrage atenția prin culorile sale vii, croiala confortabilă și modelul atractiv. Când altcândva să strălucești decât vara.

Preț la momentul revizuirii: 360 Lei

Confortabil și atemporal costume de baie întregi modelatoare Astratex

Nu ați găsit încă cele potrivite? Aveți nevoie de un model potrivit pentru sâni mai mari? Vă plac modelele moderne și confortabile? Preferi un costume de baie întregi cu o croială atemporală? Atunci vă puteți baza pe acestea. Potrivite pentru înot, pentru a vă răcori și pentru a vă bucura de zilele călduroase în grădină. Costume de baie întregi Anita, cu o croială confortabilă și modernă, este adecvat pentru doamnele cu forme mai pline. Se potrivește și flatează pe toată lumea.

Preț la momentul revizuirii: 313 Lei

Costum de baie cu model modern, cu cupe ușor întărite

Exprimați-vă curbele în costumul de baie integri Layla. Cupele ușor căptușite vă oferă un decolteu frumos rotund, iar bretelele detașabile vă oferă un bronz perfect.

Preț la momentul revizuirii: 384 Lei

Costume de baie întregi în nuanță roz din material plăcut

Minimalist costum de baie dintr-o singură piesă Bayside într-o nuanță frumoasă de roz. Croiala clasică modelează frumos silueta, picioarele cu croială înaltă lungesc vizual picioarele. Curelele pot fi desfăcute la spate, încrucișate sau vă puteți răsfăța cu un spate bronzat.

Preț la momentul revizuirii: 139 Lei

Costum de baie elegant pentru femei, cu o croială minimalistă

Aveți nevoie de un nou costum de baie? Mergeți în vacanță și alegeți costumul de baie potrivit? Doriți să vă bucurați de înot și să înotați oriunde pe malul apei sau în piscina proprie în ținuta perfectă de costum de baie? Preferați negrul clasic? Atunci acest model vă va atrage.

Preț la momentul revizuirii: 139 Lei

Costum de baie dintr-o singură piesă Astratex cu un design eficient de slăbire

Vă lăudați cu forme complete? Căutați un frumos costume de baie pentru mărimi mari? Preferi piesele moderne și atemporale în garderoba ta? Atunci acest costum de baie vă așteaptă.

Preț la momentul revizuirii: 349 Lei

Costum de baie în stil nautic, realizat din costume de baie de înaltă calitate

Cum să te bucuri nu doar de vară în cea mai bună ținută, ci și oricând și oriunde la malul apei sau chiar acasă, în grădină, la piscină? Dacă îți plac lucrurile moderne, atemporale, de calitate, care oferă ceva în plus, atunci vei fi încântată și garderoba ta va fi însuflețită de acest model de costum de baie dintr-o singură piesă.

Preț la momentul revizuirii: 287 Lei

Costum de baie dintr-o singură piesă cu croială sportivă în alb

Vara include în mod inerent costume de baie și albe. Semnul pur al sezonului de vară și al modei de plajă. În modelul alb, pielea ta bronzată va ieși în evidență, de asemenea, te va face să strălucești, adăugând un aspect proaspăt și tineresc. Dacă vă doriți un clasic atemporal care nu îmbătrânește, atunci iată un model frumos de costum de baie dintr-o singură piesă, în alb.

Preț la momentul revizuirii: 173 Lei

Costum de baie modern dintr-o singură piesă cu efect de sclipici Astratex

Vrei să strălucești într-un model unic de costum de baie? Îți plac piesele confortabile și atemporale? Preferați calitatea? Atunci acest costum de baie este făcut pentru tine.

Preț la momentul revizuirii: 153 Lei

Monokini sexy pentru femei, cu un model floral atemporal

Monokini Ditsy pentru femei, cu un design colorat, impresionează prin decupajele rafinate. Cupele neacoperite, fără arcuri, au umplutură detașabilă în interior. Picioarele cu croială înaltă vă vor prelungi vizual picioarele.

Preț la momentul revizuirii: 140 Lei

Costum de baie cu nervuri, inele metalice și bretele mai lungi

Sunteți o persoană conservatoare fidelă negrului clasic? Și asta include și costumele de baie? Sunteți în căutarea unui model interesant de costume de baie nu doar pentru sezonul de vară? Îți plac modelele simple, dar interesante? Vrei un model impresionant și nu atât de plictisitor în care să te bucuri de șederea ta în apă și pe uscat?

Preț la momentul revizuirii: 55 Lei

Costum de baie dintr-o singură piesă de culoare roșie cu bretele detașabile

Singurul de baie Palmer dintr-o singură piesă te va transforma într-o divă a plajei. Combinația spectaculoasă de dungi îndrăznețe roșii și marine este extrem de măgulitoare pentru curbele unei femei. Cupele ușor căptușite cu sârmă asigură un decolteu frumos sculptat. Curelele pot fi detașate.

Preț la momentul revizuirii: 263 Lei