Costume de baie întregi albe

Costume de baie întregi întărit cu model și tiv cu volane

Somnul de baie armat cu model Off The Shoulder, albastru și alb, cu un volan impresionant în partea de sus, este un model atractiv. Costumul de baie dintr-o singură piesă este conceput cu o cravată la spate. Este fabricat din material de înaltă calitate și durabil.

Preț la momentul revizuirii: 227 Lei

Costum de baie cu model modern, cu cupe ușor întărite

Exprimați-vă curbele în costumul de baie integri Layla. Cupele ușor căptușite vă oferă un decolteu frumos rotund, iar bretelele detașabile vă oferă un bronz perfect.

Preț la momentul revizuirii: 384 Lei

Costum de baie Karl Lagerfeld cu imprimeu alb

Ești în căutarea unui nou costum de baie dintr-o bucată? Doriți un model de calitate? Preferați simplitatea combinată cu originalitatea? Atunci acest costum de baie este alegerea evidentă pentru tine. Elegant și sexy în același timp.

Preț la momentul revizuirii: 243 Lei

Costum de baie cu o croială destul de sportivă, cu un logo distinctiv pe lateral

Costumele de baie dintr-o singură piesă nu pot lipsi din garderoba niciunei femei. O afacere eficientă nu numai pentru vară. Avantajul este că le puteți folosi practic pe tot parcursul anului, fie că vă bucurați de înot într-o piscină publică, fie că vă relaxați într-un centru spa sau într-un sejur de wellness.

Preț la momentul revizuirii: 182 Lei

Costum de baie în stil nautic, realizat din costume de baie de înaltă calitate

Cum să te bucuri nu doar de vară în cea mai bună ținută, ci și oricând și oriunde la malul apei sau chiar acasă, în grădină, la piscină? Dacă îți plac lucrurile moderne, atemporale, de calitate, care oferă ceva în plus, atunci vei fi încântată și garderoba ta va fi însuflețită de acest model de costum de baie dintr-o singură piesă.

Preț la momentul revizuirii: 287 Lei

Costum de baie dintr-o singură piesă cu croială sportivă în alb

Vara include în mod inerent costume de baie și albe. Semnul pur al sezonului de vară și al modei de plajă. În modelul alb, pielea ta bronzată va ieși în evidență, de asemenea, te va face să strălucești, adăugând un aspect proaspăt și tineresc. Dacă vă doriți un clasic atemporal care nu îmbătrânește, atunci iată un model frumos de costum de baie dintr-o singură piesă, în alb.

Preț la momentul revizuirii: 173 Lei

Costum de baie sport dintr-o singură bucată, rezistent la clor Adidas

Îți place moda sportivă, fără a include costumele de baie? Sunteți un înotător pasionat? Nu vă puteți imagina viața fără distracții și activități în apă, practic pe tot parcursul anului? Îți place să mergi la spa? Sunteți un vizitator frecvent al unui parc acvatic? Îți petreci verile mai mult pe malul apei? Atunci, acest model este făcut doar pentru tine.

Preț la momentul revizuirii: 152 Lei

Costum de baie o singură piesă cu flori pentru femei Trendyol într-o tăietură rafinată

Somnul de baie pentru femei Trendyol, cu o croială sofisticată, atrage privirile de la prima vedere și la fel și tu în el. Costumul de baie are un model floral atemporal și cravate la spate și la gât.

Preț la momentul revizuirii: 95 Lei

Monokini unic alb-negru și alb pentru femei cu un singur umăr

Încercați brățări sexy pentru curbele dvs. atractive? Încearcă apoi costumul de baie Emmet alb-negru, care te va cuceri cu designul său extraordinar și tineresc. Dar nu este pentru cei timizi, pentru că atrage multă atenție și te va face vedeta plajei! Sunt, de asemenea, ideale pentru femeile cu un corp sculptat și tonifiat, deoarece nu poți ascunde nimic într-un costum de baie.

Preț la momentul revizuirii: 151 Lei

Costum de baie Desigual cu croială asimetrică decorată cu volane

Îți plac piesele originale? Preferați calitatea? Vă bazați pe un brand dovedit? De asemenea, nu sunteți indiferenți față de mediu? Atunci acest costum de baie dintr-o singură piesă de la faimosul brand spaniol este pentru tine.

Preț la momentul revizuirii: 259 Lei

Costume de baie Diesel cu o croială clasică, realizate din material reciclat

Costumul de baie alb dintr-o singură piesă de la Diesel, cu o croială clasică, este realizat din material reciclat. Costumul de baie în ansamblu este confortabil pe corp. Potrivit pentru înot în piscină și în mare.

Preț la momentul revizuirii: 184 Lei

Costum de baie Lorin în alb și negru

Ești un pasionat de sporturi nautice? Sunteți un elementar al apei care nu-și poate imagina viața fără înot, nu doar vara, ci pe tot parcursul anului? Atunci veți aprecia acest model de costum de baie. Datorită calității sale, vă va servi excelent și pentru o perioadă lungă de timp.

Preț la momentul revizuirii: 290 Lei

Costum de baie alb pentru femei, dintr-o singură piesă, cu top asimetric

Costum de baie dintr-o singură piesă Gabrielle. Costumul de baie este conceput în stilul “Beauty & Shape” – adică cel care decorează frumos silueta și, de asemenea, o modelează subtil. Țesătura din care este confecționat costumul de baie merită atenție. Este atrăgătoare, moale și iese în evidență prin culoarea sa bogată

Preț la momentul revizuirii: 130 Lei

Costum de baie de culoare solidă pentru femei cu bretele detașabile

Inspirație de modă retro pentru costumul de baie dintr-o singură piesă Solaro cu bretele detașabile! Sutien integrat cu suport sub bust și elastic. Bandă de silicon sub sâni pentru o potrivire perfectă. Mici încrețituri și arcuri pe părțile laterale ale cupei. Căptușită în față cu tul de strângere

Preț la momentul revizuirii: 71 Lei

Fete de calitate costume de baie sport de calitate Adidas în alb și negru

Aveți un costum de baie acasă? Fiica, nepoata, nepoata ta este un elemental de apă? Atunci acest costum de baie este un element indispensabil. Potrivit pentru fetele implicate în sporturi de apă. Pentru începători și concurenți juniori.

Preț la momentul revizuirii: 100 Lei

Costum de baie sexy dintr-o singură piesă pentru femei cu decolteu scăzut

Monokiniul Relleciga Paris Morning cu decolteu joasă, cu o croială sexy, va întoarce capetele și la fel și tu. Costumul de baie sexy dintr-o singură piesă, într-o combinație de culori de alb, albastru și roșu, este fabricat din material de înaltă calitate, durabil și cu uscare rapidă.

Preț la momentul revizuirii: 83 Lei

Costum de baie asimetric cu design alb-negru și alb, decorat cu un volan

Modelul de baie NYSA dintr-o singură piesă alb-negru și alb cu croială asimetrică, decorat cu volan și curea, este magnific. Tăietura îl face sexy. În același timp, acestea oferă confort. Acestea sunt fabricate din material de înaltă calitate, durabil și cu uscare rapidă.

Preț la momentul revizuirii: 146 Lei

Costum de baie dintr-o singură piesă de culoare roșie cu bretele detașabile

Singurul de baie Palmer dintr-o singură piesă te va transforma într-o divă a plajei. Combinația spectaculoasă de dungi îndrăznețe roșii și marine este extrem de măgulitoare pentru curbele unei femei. Cupele ușor căptușite cu sârmă asigură un decolteu frumos sculptat. Curelele pot fi detașate.

Preț la momentul revizuirii: 263 Lei

Albul este un simbol al purității și al inocenței. Costumele de baie albe arată incredibil de romantic și, în același timp, pun în evidență pielea bronzată. Acestea sunt, probabil, principalele motive pentru care sunt atât de solicitate. Costumele de baie dintr-o bucată în alb sunt foarte decente, dar nu ascund anumite imperfecțiuni ale figurii. Dacă ai câteva kilograme în plus, ar trebui să optezi pentru un costum de baie alb-negru. La urma urmei, albul și negrul, deși contrastează, se potrivesc de minune. Un costum de baie alb cu ornamente subtile arată foarte bine.

Costumele de baie albe sunt cele mai potrivite pentru femeile cu părul deschis și pielea bronzată. Dacă vă place să faceți plajă, atunci pielea brună va ieși frumos în evidență. Acestea sunt foarte distinctive, astfel încât vă vor garanta atenția celor din jur. Cu toate acestea, costumele de baie albe trebuie îngrijite, deoarece nu poți ascunde nici cea mai mică pată pe ele. Puteți alege fie un costum de baie alb pur, fie unul cu diferite modele. Costumele de baie albe sunt atemporale, moderne și foarte respectabile. Acesta va garanta admirația proprietarului său și îi va dezvălui atuurile. Un costum de baie decent îți va spori cu siguranță încrederea în tine.